Aanrijbeveiligingsinstallaties

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

Aanrijbeveiligingsinstallaties

Verzinkbare rampalen en vaste rampalen zijn als aanrijbeveiligingsinstallatie het juiste antwoord op verschillende beveiligingsproblemen. Een aanrijbeveiligingsinstallatie beschermt, beveiligt en verhindert crimineel gedrag aan objecten en vastgoed. Ook kunnen wij hiermee locaties strategisch inrichten om efficiënt te parkeren en/of om ongewenste voertuigen te weren. In ons assortiment hebben wij momenteel 9 toepassingen voor een aanrijbeveiligingsinstallatie. Beschikbaar voor een normaal en een verhoogd veiligheidsrisico.  Deze zijn allemaal handmatig te bedienen en behoeven dus geen nutsvoorziening.  Dat bespaart veel geld. Daarnaast vereisen onze beveiligingsinstallaties geen duur onderhoudscontract, ook dat bespaart veel geld. Uw vastgoed of object is dag en nacht onbemand beveiligd hiermee bespaart u ook kosten. Na een milieuvriendelijke installatie en een geringe investering kunt u geheel onafhankelijk en zelfstandig gebruik maken van uw aanrijbeveiligingsinstallatie.

Scherpe vanaf prijzen


Bij RhinoSystems krijgt u voor minder kosten, zorgeloos méér gemoedsrust, méér bescherming en méér veiligheid. Weet u dat wij al vanaf € 2650,00 excl. BTW al drie verzinkbare rampalen voor u kunnen plaatsen?  Denkt u aan één verzinkbare rampaal?  Die installeren wij vanaf € 995,00 exclusief BTW.  Wij horen graag van u. 

Historie aanrijbeveiligingspalen

Het creëren van aanrijbeveiliging voor terreinen wordt al honderden jaren toegepast. Dit is voornamelijk te zien in de oude dagen van de agrarische sector, waar men vroeger houten grenspalen neerzette om hun landsgrenzen aan te geven en om onbevoegden tegen te gaan. In de 19e eeuw kwam de behoefte aan sterke en makkelijk te gebruiken beveiligingspalen. Aan het einde van de 19e eeuw werd de eerste ongecompliceerde aanrijbeveiligingspaal geproduceerd.

RhinoSystems

Toepassingen aanrijbeveiligingsinstallaties

Aanrijbeveiligingsinstallaties zijn voor veel toepassingen inzetbaar. Onze beveiligingsinstallaties zijn bekend bij de verzekeraars. Er zijn beveiligingsinstallaties beschikbaar voor een normaal veiligheidsrisico en beveiligingsinstallaties met een verhoogd veiligheidsrisico. Voor beide komt geen stroom of internet bij kijken. Dat maakt de aanrijbeveiligingsinstallaties zo populair, veelzijdig en betrouwbaar. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp van de vaste- en verzinkbare aanrijbeveiligingspalen al meer dan 20 jaar een groot succes is. U kunt de verzinkbare aanrijpalen gemakkelijk handmatig omlaag laten zakken. Heeft u ze vervolgens weer nodig? Dan trekt u de aanrijpalen gemakkelijk handmatig omhoog. Daarna zijn ze eenvoudig op slot te zetten. Dus ook tijdens een storing of een stroomuitval wordt er dag en nacht goed bewaakt. De aanrijbeveiligingsinstallaties worden ingezet als:

Sinds 1998 Aanrijbeveiligingsinstallaties

Het industriële ontwerp van aanrijbeveiligingspalen bestaat uit vaste- en verzinkbare palen en is al meer dan 23 jaar succesvol. Geen wonder dat er sinds die tijd weinig aan het design is veranderd. Het design is degelijk, betrouwbaar en werkt onafhankelijk. De perfectie harmonie van traditioneel Engels vakmanschap en hoogwaardige materialen staan garant voor een daadkrachtige aanrijbeveiligingsinstallatie. Eenvoudig zelf te onderhouden. Vandaar dat een onderhoudscontract niet nodig is. Optioneel kunnen de palen worden voorzien van gekleurde reflecterende banden. RhinoSystems biedt de volgende aanrijbeveiligingsinstallaties aan:                                              

                                                           

Voor een verhoogd veiligheidsrisico uit staal in rood of zwart:
1 DAWN 670 x 90 mm, operationeel gewicht 14 kg.
2 PHANTOM 670 x 114 mm, operationeel gewicht 23 kg.
3 WRAITH SUPPORT* 670 x 114 mm, operationeel gewicht 7 kg.
4 GHOST 850 x 114 mm, operationeel gewicht 27 kg.
5 CULLIAN SUPPORT* 850 x 114 mm, operationeel gewicht 7 kg.

Voor een normaal veiligheidsrisico uit 316 Edelstaal:
1 SILVER GOHST 670 x 90 mm, operationeel gewicht 11 kg.
2 SILVER SPIRIT 850 x 114 mm, operationeel gewicht 28 kg.
3 SILVER CLOUD SUPPORT*850 x 114 mm, operationeel gewicht 9 kg. 

Voor een verhoogd veiligheidsrisico uit 316 Edelstaal:
4 SILVER CORNICHE 710 x 101 mm, operationeel gewicht 17 kg.
5 SILVER SERAPH SUPPORT* 710 x 101 mm, operationeel gewicht 5 kg.                                                       

Voor een verhoogd veiligheidsrisico uit 304 Edelstaal : 
6 SILVER SHADOW 670 x 114 mm, operationeel gewicht 24 kg.
7 SILVER SPUR SUPPORT*670 x 114 mm, operationeel gewicht 8 kg. 

*Voor een adembenemende souplesse uitgevoerd met een gasveer.

Elke verzinkbare aanrijbeveiligingspaal wordt standaard geleverd met een indrukwekkende mechanische sluiting. Dat bestaat uit een speciaal anti-boor, tien-pins veiligheidsslot. Gecertificeerd volgens het Engelse Solid Secure Certificate en twee sleutels met een uniek slotnummer. Tegen een meerprijs kunnen wij de rampalen voorzien van 2 reflecteren banden van 50mm hoog, conform de Norm ECE 104. In de kleuren rood, wit of geel.

Van advies, aankoop en installatie

Onze installatiemonteurs zorgen ervoor dat uw aanrijbeveiligingsinstallatie op de juiste manier direct functioneert en instrueren u ter plekke. Na de oplevering kunt u met een gerust hart genieten van de alledaagse bezigheden met de zekerheid dat uw locatie optimaal en langdurig kan worden beschermd.

Vragen? Neem direct contact op

Wilt U een vrijblijvende prijsopgave voor een veilige aanrijbeveiliging? RhinoSystems Perimeter Protection helpt u graag met een vreugdevolle aanrijbeveiliging. Wij leveren direct van de fabriek in Groot-Brittannië en vanuit onze eigen voorraad. Neem daarom contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn tijdens werkuren beschikbaar op 0031 (70) 393 74 35.  Of u belt mij persoonlijk op 06-53950458. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres contact@rhinosystems.nl of het contactformulier op deze website.

hoofd

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw project door te nemen?
Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.
    Bel ons Mail ons Offerte