Ben en blijf veilig door een beschermpaal aan te schaffen

Heeft u een eigen onderneming met een eigen bedrijfspand? Dan wilt u uw pand natuurlijk optimaal beschermen tegen zoveel mogelijk gevaren van buiten. Een mogelijk gevaar dat op de loer ligt, is dat uw pand geraakt wordt door een auto of een ander voertuig. Dit kan komen door een ongeluk, maar ook door een ramkraak. In beide gevallen kan een beschermpaal u de juiste bescherming bieden. RhinoSystems geeft u hier 5 argumenten om een beschermpaal aan te schaffen.

1: een veilig gevoel

In het nieuws komt het vaak voorbij: de ramkraak: criminelen die met een auto een pand binnenrijden, om vervolgens de nodige spullen buit te maken. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen. Met beschermpalen en andere soorten aanrijdbeveiligingsinstallaties is dit mogelijk. Een beschermpaal is namelijk dusdanig ontwikkeld dat deze een auto op hoge snelheid tegen kan houden. Het is dan ook aan te raden om er meer dan één te laten installeren. Vooral als u een groot pand heeft met glazen wanden of bijvoorbeeld een terras waar gasten vaak te vinden zijn. Zo geeft u uw personeel en uw klanten/gasten een veilig gevoel.

2: een afschrikwekkend effect

De beschermpaal is een bekend obstakel voor criminelen. Beschermpalen zullen mensen met slechte bedoelingen dan ook zeker afschrikken. Ze weten dan dat een ramkraak zinloos is bij uw pand.

3: een fijn gevoel voor klanten en gasten

Een beschermpaal schrikt dus criminelen af. Daarnaast trekt het ook weer klanten en gasten aan. Zodra mensen de beschermpalen bij uw onderneming zien, weten ze dat u aan de veiligheid heeft gedacht. Zo weten ze dat ze veilig in uw winkel kunnen shoppen of veilig op het terras van uw restaurant of café kunnen vertoeven. U ziet beschermingspalen dan ook niet voor niets veel bij de horeca, woonboulevards en winkelcentra.

4: een breed inzetbare veiligheidsmaatregel

Het fijne aan beschermingspalen is dat ze erg breed inzetbaar zijn. RhinoSystems kan beschermingspalen dan ook installeren op en bij de terreinen van uiteenlopende soorten ondernemers. We installeren met alle plezier beschermingspalen bij de volgende soorten bedrijven:

  • Winkels en groothandels
  • Supermarkten
  • Distributiecentra en opslagplaatsen
  • Particulieren en gemeenten
  • Garagebedrijven
  • Schoolgebouwen
  • Monumentale panden

5: uw spullen veilig

Naast dat een beschermingspaal uw personeel en uw klanten veilig houdt, houdt deze ook uw spullen veilig. Elke ondernemer wil natuurlijk zijn/haar interieur en inventaris veilig houden. Maar vooral als u bijvoorbeeld een garage heeft vol met dure wagens of motoren, is veiligheid nog eens extra belangrijk. Door beschermingspalen voor de ruiten met de voertuigen erachter te plaatsen, weet u zeker dat deze veilig zijn. Dat geeft u weer een boel rust.

Meer informatie over beschermingspalen

Bent u benieuwd wat beschermingspalen voor uw onderneming kunnen betekenen? Of wilt u graag beschermingspalen laten installeren? Neem dan direct contact op met RhinoSystems. U bereikt ons telefonisch op 0031 (70) 393 74 35, via de mail op contact@rhinosystems.nl en via ons contactformulier.