Al 25 jaar de beste beveiliging van uw goederen en eigendommen

De maand februari is een heuse feestmaand voor RhinoSystems. Op 18 februari 2023 zijn wij jarig en blazen wij 25 kaarsjes uit ter ere van ons 25-jarig bestaan. Een heugelijk feit, waar wij bijzonder trots op zijn. In een wereld waarin iedereen zich steeds beter moet verweren tegen onverlaten die er met geld, goederen, auto’s en/of andere persoonlijke eigendommen vandoor willen gaan, laten wij zien dat het anders kan en moet. Wij durven wel te stellen dat wij onze klanten en opdrachtgevers al 25 jaar de beste beveiliging voor hun goederen en eigendommen bieden.

Grenzen beveiligen

Samen met onze opdrachtgevers doen wij er al 25 jaar alles aan, om preventieve maatregelen te nemen om bedrijfsschades, schade aan de openbare ruimte en de bouwkundige schades te voorkomen. De redenen waarom wij 25 jaar geleden met RhinoSystems zijn gestart, zijn helaas nog onverminderd actueel. Crimineel gedrag, onzinnige vernielingen, roekeloze ramkraken en brute inrijdingen, zijn nog steeds schering en inslag. Voor veel bedrijven en hun medewerkers zijn dat ongelooflijk angstige en traumatische ervaringen, die tot veel materieel en persoonlijk leed leiden. Met RhinoSystems steken wij daar dus al 25 jaar een stevig stokje voor.

Preventieve maatregelen

Dat doen wij onder andere door het preventief plaatsen van beveiligingspollers, afbakenpollers, beugelhekken en PE-afbakenpalen. Dat is onze manier om paal en perk te stellen aan het criminele gedrag van onverlaten. Lieden die zich niet kunnen beheersen als het gaat om het vernielen en ontvreemden van goederen en eigendommen van eerlijke en hardwerkende bedrijven en personen. Met grensbeveiligingen ontmoedigen wij verleidingen, geven wij openbare handhaving een impuls en bieden we meer gemoedsrust bij onze opdrachtgevers.

Ook oog voor onze planeet

Omdat preventief beveiligen niet per se ten koste hoeft te gaan van onze leefomgeving, doen wij dat zo energieneutraal mogelijke om schade en verspilling aan het milieu te voorkomen.

Op weg naar de toekomst

Wij werken al 25 jaar innovatief en preventief om u de beste beveiliging voor eigendommen en goederen te bieden. En wij weten dat onze taak er nog lang niet opzit. Werkt en denkt u ook in de toekomst met ons mee om iedereen goede beveiliging te bieden? Dat vernemen wij graag van u. Neem voor informatie, advies en uw ideeën telefonisch contact met ons op via 0031 (70) 393 74 35, stuur een e-mail naar contact@rhinosystems.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier.