Straatpalen 

RhinoSystems levert naast de Rhino anti-rampalen ook eigen ontwerpen en stijlvolle flexibele straatpalen. Diverse soorten palen in verschillende uitvoeringen en materialen waardoor u er zeker van bent dat er iets tussen zit dat bij u past.  

RhinoFlex meebuigende trottoirpalen

RhinoFlex is een serie aan kunststof palen welke zijn vervaardigd van een speciaal ontwikkeld polyurethaan. Na vervorming komen de RhinoFlex palen langzaam of snel in de originele staat terug. De RhinoFlex meebuigende palen leveren een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid en de reductie van schades. De Rhino HI serie voorkomt als anti-parkeerpaal , door de voelbare weerstand, schade aan voertuigen en aan het straatwerk. Door het plaatsen van de RhinoFlex meebuigende afzetpalen bespaart u ook nog eens op de kosten voor het onderhoud want roesten doen ze niet. De standaard kleur is zwart en rood, tegen meerprijs leverbaar in metallic coatings en andere kleuren. Diverse montage opties zijn beschikbaar. Bespreek de mogelijkheden. De RhinoFlex meebuigende afzetpalen zijn de meest veilige palen ooit gemaakt!

Contactgegevens

Aanvraagformulier

youtube

Flexibelepalen


Rhino Afzetpalen

Voor op de hoeken van bedrijfspanden en op bedrijventerreinen leveren wij stalen afzetpalen. De standaard kleuren zijn verkeersgeel eventueel met zwarte banden, roodemet witte banden. Ook levervaar in verschillende lengtes en diameters, met en zonder voetplaat eventueel uitsluitend galvanisch verzinkt.

Contactgegevens

Aanvraagformulier

AfzetpaalAfzetpaal staal