Straatpalen 

RhinoSystems levert naast de Rhino anti-rampalen ook eigen ontwerpen en stijlvolle flexibele straatpalen. Diverse soorten palen in verschillende uitvoeringen en materialen waardoor u er zeker van bent dat er iets tussen zit dat bij u past. Bel ons op 070 – 393 74 35.

Rhino Anti-Rampalen

De Rhino telescooppalen zijn handmatig te bedienen en worden ingezet als afzetpalen, anti-parkeerpalen, anti-rampalen en als beveiligingspalen. Het multi functionele assortiment is afgestemd op de gewenste functie. Voor elk beveiligingsniveau hebben wij een Rhino telescooppaal. Een aantal modellen zijn in een uitneembare versie leverbaar. Alle Rhino telescooppalen hebben een 10-pins antiboor beveiligingsslot, welke gecertificeerd is volgens de richtlijnen van het Engels Sold Security Logo en beschikken over het Engelse politiekeurmerk. Bel voor een vrijblijvende prijsopgave.


youtube

Rhino Rampaal

RhinoFlex meebuigende palen

RhinoFlex is een serie aan kunststof palen welke zijn vervaardigd van een speciaal ontwikkeld polyurethaan. Na vervorming komen de RhinoFlex palen langzaam of snel in de originele staat terug. De RhinoFlex meebuigende palen leveren een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid en de reductie van schades. De Rhino HI serie voorkomt als anti-parkeerpaal , door de voelbare weerstand, schade aan voertuigen en aan het straatwerk. Door het plaatsen van de RhinoFlex meebuigende afzetpalen bespaart u ook nog eens op de kosten voor het onderhoud want roesten doen ze niet. De standaard kleur is zwart en rood, tegen meerprijs leverbaar in metallic coatings en andere kleuren. Diverse montage opties zijn beschikbaar. Bespreek de mogelijkheden. De RhinoFlex meebuigende afzetpalen zijn de meest veilige palen ooit gemaakt!

youtube

Flexibelepalen


Rhino Afzetpalen van staal

Voor op de hoeken van bedrijfspanden en op bedrijventerreinen leveren wij stalen afzetpalen in verschillende formaten en lengtes. De standaard kleuren zijn verkeersgeel eventueel met zwarte banden.

AfzetpaalAfzetpaal staal

Logo RhinoSystems

Voor meer informatie kunt u het contactformulier gebruiken of bellen met nummer 0031(0)70 – 393 74 35.