Buitenmeubilair 

Wij leveren hoogwaardig buitenmeubilair dat uitermate geschikt is voor gebruik in elke openbare ruimte. Met een assortiment van meer dan 500 producten en 15 jaar ervaring weten wij het comfort en de veiligheid op straat en in alle openbare ruimtes te verhogen. Voor meer informatie vernemen wij graag van u. 

Rhino Hellebore Afvalzuilen

De perfecte afvalbak voor elke openbare ruimte. De zuilvormige afvalbak is door zijn vormgeving efficiënt, elegant en zeer gebruiksvriendelijk. Vandaalbestendig, uitgevoerd met een vloerbevestiging en een thermisch verzinkte binnenbak met handvaten. De Rhino Hellebore is te openen met een driekantsleutel. Leverbaar in 45 liter, 63 liter en 90 liter. Deze meest voorkomende afvalbak in Frankrijk heeft zijn doelmatigheid bewezen en is leverbaar in een door u gewenste RAL kleur. Uit veiligheidsoverwegingen kan de Rhino Hellebore ook worden afgewerkt met een transparant rasterwerk. Daarnaast is hij ook leverbaar met een decoratie van hout. De levertijd is circa zes weken.

Contactgegevens

Aanvraag / bestelformulier


Rokersabri / Rookruimtes

In samenwerking met een Nederlandse fabrikant kunnen wij u een mooie en duurzame oplossing bieden voor een rookvrij gebouw. Design rookruimtes voor buiten! De oogstrelende rokersabri’s voldoen aan de wet en regelgeving en worden compleet geplaatst. Ze zijn leverbaar met een capaciteit vanaf 6 personen. Gebruiksklaar te plaatsen op bedrijventerreinen, parkeerplaatsen en op (dak)terrassen. De opening is geschikt voor rolstoelgebruikers en tegen een meerprijs leveren wij verschillende opties.

Contactgegevens

Aanvraag / bestelformulier

Rokersabri

Rhino Fietsenstalling

Oogstelende fietsenstallingen met een capaciteit vanaf negen fietsen. Solide ontworpen en bestand tegen alle weersomstandigen. Eenvoudig en gebruiksklaar in zijn geheel te plaatsen.

Contactgegevens

Aanvraag / bestelformulier


Fietsenstalling Amanda