Noodvoorzieningen

Bij herinrichtingswerkzaamheden, in de winter en bij wateroverlast is het belangrijk dat u maatregelen neemt om de toegankelijkheid en de veiligheid te continueren.  Door het nemen van preventieve maatregelen kunnen ongelukken en waterschades worden voorkomen. RhinoSystems levert daarom herbruikbare waterkeringen ( een milieuvriendelijk alternatief voor zandzakken ), nood perrons voor OV en een ruim scala aan de gebruikelijke winterproducten.

Wateroverlast? Gebruik de HydroSack en HydroSnake.

Wij leveren kant en klare praktische en herbruikbare oplossingen om wateroverlast te voorkomen. Zo verkopen wij goten waarmee waterstromen kunnen worden gestuurd en leveren wij de HydroSack en HydroSnake, beide handzame en herbruikbare waterkeringen die een uitstekend alternatief zijn voor zandzakken. De “instant zandzak”!

youtube

Waterkeringen

Zoutbakken

Met een zoutstrooibak gaat u goed voorbereid de winter in. U kunt kiezen uit verschillende soorten bakken. De serie Hamatum is vervaardigd van UV-bestendig PE en is leverbaar in 3 kleuren en formaten. De serie Triquerum is vervaardigd van glasvezel en is leverbaar in 3 formaten. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn.

Zoutbakken

Noodperron

Nood Perrons voor openbaar vervoer

Deze nood perrons zijn een handig modulair systeem waarmee u een tijdelijk of permanent perrons en of platforms kunt aanleggen. Inzetbaar als noodtrottoir bij hoog water en bouw- en herinrichtingsprojecten. Inzetbaar als een tijdelijk bus- en of tram halte of verkeerseilanden. De zeer stabiele elementen zijn vervaardigd uit 100% recycling kunststof en zijn zeer duurzaam in het gebruik.

De nood perrons zijn is 180 mm hoog. Leverbaar vanaf het formaat 3 x 1.70 mtr. De zijkanten en hoeken hebben ronde randen welke zijn voorzien van een reflecterende folie. Aan de lange zijde zitten scharnierende overbruggings elementen welke aansluiten op het bestaande trottoir.

Omdat ze modulair herbruikbaar zijn is een investering een verstandige keuze. Een montagehandleiding wordt meegeleverd. Investeringen in machines en apparatuur zijn hierdoor overbodig. Wij hebben voor de verkoop zes formaten op voorraad liggen bij de fabriek. Bel voor meer informatie 070 393 74 35.

youtube


Logo RhinoSystems

Voor meer informatie kunt u het contactformulier gebruiken of bellen met nummer 0031(0)70 – 393 74 35.